KENNIS VERGROTEN & HET PAARDENWELZIJN VERBETEREN.

cropped-cropped-Logo-equine-for-all-2.png
“Kennis vergroten en het paardenwelzijn verbeteren”

Dat is onze missie.

Herkenbaar?

 • Tijdens de training gaat je paard lekker, maar als je het zelf probeert kom je er minder goed uit
 • Je zou wat bewuster willen leren rijden 
 • Je wilt leren hoe je bepaalde problemen tijdens oefeningen kunt oplossen vanuit een ander perspectief
 • Je wilt meer één team worden met je paard op een vriendelijke manier
 • Op de wedstrijd loopt je paard nog niet zoals in de training en dit gevoel zou je wel willen hebben

Is paardrijden jouw passie maar vind je 1x per week les te weinig? En zou je meer bewust willen worden van wat je eigenlijk doet?

Hoe jij met je paard door de baan gaat is 100% jouw verantwoordelijkheid. Je bewust zijn van wat je doet, welke hulpen je geeft en een team worden met jouw paard zijn dingen die tijd kosten, maar die je zeker kunt leren.

Door je op de grond te verdiepen in de training, word je bewust van hoe bepaalde oefeningen werken. Dit kun je doen door onze online video’s te bekijken. Hierdoor ga je met meer vertrouwen rijden omdat je de theorie achter de oefeningen begrijpt. Zo kun je tijdens je training gerichter aan de slag en worden jij en je paard steeds meer een team.

Bekijk de video’s in een handige app.

In onze video’s wordt niet alleen uitgelegd hoe de oefeningen correct gereden horen te worden, maar ook hoe je ze leert aan je paard en hoe je problemen oplost die je tijdens een oefening kunt tegenkomen. Ook krijg je veel handvaten tijdens de video’s zodat je de kennis meteen goed kunt toepassen tijdens jouw training.

Hét online platform voor ambitieuze ruiters en amazones!

In de video’s worden alle oefeningen van de B tot Grand Prix zorgvuldig en duidelijk uitgelegd. Je leert hoe je de oefeningen dient te rijden en tegen welke problemen je kunt aanlopen. Ook leer je uiteraard hoe je deze problemen kunt oplossen door middel van handige oefeningen en informatie.

Lotte en Karolien hebben veel lesklanten en vanaf nu is het mogelijk om online trainingen van hen te volgen! Lotte is naast amazone ook jurylid, wat maakt dat zij vanuit een jury oogpunt veel extra tips geeft om je oefeningen tijdens de proef nog meer te verbeteren.

Gericht op het paardenwelzijn

De trainingen zijn vooral gericht op het correct rijden van de oefeningen en het paardenwelzijn. Jij wilt alleen het beste voor je paard en het meeste uit je paard halen. Natuurlijk wil je dit op een manier dat het voor zowel jouw paard als jou zelf leuk is om te leren. Om jullie band te versterken en een nog hechter team te worden! Daarnaast zijn er ook lessen gericht op het algemene management van de paarden waardoor jullie optimaal kunnen gaan presteren!

BEKIJK HIER ALVAST ÉÉN VAN DE VIDEO'S:

Onze beloftes

BASIC MEMBERSHIP

9
99
Per maand
 • Toegang tot de gehele community met 30+ video's
 • Je kunt alle vragen stellen die je hebt
 • Sparren met andere ambitieuze ruiters en amazones
 • Deelname aan Equine for all wedstrijden
 • Elke maand komen er nieuwe video's online

DELUXE MEMBERSHIP

12,50 Per maand
 • Toegang tot de gehele community met 30+ video's
 • EXTRA Je kunt video's insturen en feedback ontvangen van Lotte of Karolien
 • EXTRA Je kunt 1x per maand deelnemen aan een live Q&A met Lotte en Karolien
 • Je kunt in de community alle vragen stellen die je hebt
 • Sparren met andere ambitieuze ruiters en amazones
 • Deelname aan Equine for all wedstrijden
 • Elke maand komen er nieuwe video's online
e4a5

LOTTE NEFKENS

GRAND-PRIX AMAZONE & EIGENAAR VAN STOETERIJ HORSEA

e4a4

KAROLIEN NEFKENS

GRAND-PRIX AMAZONE & EIGENAAR VAN STOETERIJ HORSEA

Veelgestelde vragen

Er staan nu iets meer dan 50 video’s in de community. Deze video’s gaan over alle oefeningen van het B t/m het Z2. Daarnaast staan er video’s in over longeren, supplementen en trainingsschema’s. 

Er staan nu iets meer dan 30 video’s in de community. Deze video’s gaan over alle oefeningen van het B t/m het Z2. Daarnaast staan er video’s in over longeren, supplementen en trainingsschema’s. 

Als je lid wordt, kun je de app de Huddle downloaden. Via deze app kun je inloggen en kun je direct gemakkelijk alle video’s bekijken. In deze app kun je ook al jouw vragen stellen waar andere ruiters op kunnen reageren, maar waar ook Lotte en Karolien zullen reageren. 

De betaling gaat via automatische incasso. Je krijgt hiervan een melding en het bedrag wordt automatisch afgeschreven. Je hoeft je hier dus helemaal niet druk om te maken!

Als je wilt opzeggen, heb je 1 maand opzegtermijn (bij maandelijkse betaling). Na het opzeggen heb je geen toegang meer tot het platform. Zie het als een soort sportschoolabonnement, zolang je lid bent heb je toegang tot alles! Je kunt een e-mail sturen naar info@equineforall.nl als je wilt opzeggen.

Ja, dat kan zeker. Je kunt ons gewoon een berichtje sturen en dan zetten we het voor je om! 

Je krijgt in het plus abonnement elke maand de kans om je vraag direct te stellen aan Lotte of Karolien via een Q&A via zoom. Dit is online. Ook mag je in het plus abonnement elke maand een video van maximaal 5 minuten insturen waarop jij feedback krijgt van Lotte of Karolien.